пʼятниця, 17 лютого 2012 15:22

Колишній коханець Могилевської жаліється на малі заробітки

Колишній коханець Могилевської жаліється на малі заробітки

Колишній коханець Наталії Могилевської Петро Дмитриченко купив собі двокімнатну квартиру в Києві. Про це він розповів в інтерв'ю Gazeta.ua.

"Зараз заробляю в основному на корпоративах. Хоч це не мільйони, але торік купив собі квартиру. І машина є. Тобто моїх заробітків на нормальне життя вистачає. Звичайно, хотілося б заробляти більше, але я невеликий артист і зібрати для себе "Палац Україна" не можу. В мене нема стільки грошей. На осінь планую лише концерт в Домі Офіцерів. На талант-шоу ходити не хочу. Мені здається, я їх переріс", - зауважує Дмитриченко.

Свято дня Закоханих співак відзначав у поїзді.

"Їхав до Львова на корпоратив. Чоловік робив пропозицію своїй дівчині і запросив мене, щоб я заспівав свою пісню "Божеволію". Так що День Валентина святкував в поїзді. Але я і такій роботі дуже радий, бо роботи, як такої, зараз дуже мало. Знайти нормального інвестора, який би вклав гроші у творчість, неможливо. В країні не працює бізнес. Телебізнес працює, а шоубізнес – ні. Дуже важко довести самим інвесторам, що всі гроші, які він вкладе в мене, окупляться. В Росії з цим легше, бо там країна більша. А в нас всі одне одного знають і просто божевільна конкуренція", - скаржиться співак.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Петро Дмитриченко водив Могилевську в гуртожиток

Останню відеороботу Дмитриченко презентував торік у грудні. Під час шоу вдягнув на себе рожевий презерватив і в такому вигляді роздавав людям презервативи на вулиці.

Зараз ви читаєте новину «Колишній коханець Могилевської жаліється на малі заробітки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі