четвер, 03 липня 2008 08:34

У Могилевської роман з переможцем "Шансу" (ФОТО)

 
Окрилена коханням співачка навіть схудла на десять кілограмів. З Наталією Могилевською відбуваються дивовижні метаморфози: тоді як решта представників шоу-біза поєднує нечасті гастролі з відпочинком на морі, співачка як ніколи бадьора і повна життєвих сил. Друзі підозрюють, що у Наташі - новий роман: вона просто вся світиться від щастя і навіть схудла на десять кілограмів. Правда, свого коханого співачка ретельно приховує, але друзі не сумніваються, що це - переможець завершального сезону "Шансу" Петро Дмитриченко.

Чутки про роман артиста і зірки пішли після того, як Петя, який брав участь в п"ятому сезоні телепроекту, прямо в ефірі зізнався Наталії в коханні. Мало хто знає, що тоді ж він знявся в програмі "Все для тебе", зробивши співачці пропозицію. Але Могилевська заборонила випускати передачу.

Свої романи співачка журналістам не коментує, проте залишає відверті повідомлення в електронному щоденнику.

- Моє особисте життя пов"язане з тим, кого я давно знаю. Але хто він - ви всі дізнаєтеся пізніше, - пише Наташа.

Говорять, закохані не розлучаються ні на хвилину: нібито Петя днями знявся в новому кліпі співачки Real O і навіть збирається летіти з Наташею відпочивати в Монте-Карло, повідомляє КП.

Зараз ви читаєте новину «У Могилевської роман з переможцем "Шансу" (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі