пʼятниця, 08 квітня 2022 10:12

Спецтема: Війна Росії проти України

"Був у стосунках з Тодоренко" - Коля Сєрга розповів, що в Бучі застрелили його друга

"Був у стосунках з Тодоренко" - Коля Сєрга розповів, що в Бучі застрелили його друга
Коля Сєрга розповів, що в Бучі застрелили його друга, який зустрічався із Регіною Тодоренко. Фото: stars.segodnya.ua

Український співак та екс-ведучий програми "Орел і решка" Коля Сєрга, який зараз служить у Збройних силах України, розповів про те, що втратив друга у Бучі.

Про це він розповів він в ефірі Популярної політики.

"Сьогодні написав мені мій добрий знайомий, це наш спільний знайомий із загиблим, з Аліком, про те, що Алік загинув у Бучі. Був застрелений у потилицю. При цьому він не був воєнним. Вийшов із бомбосховища 18 березня і більше не повернувся. Зараз у процесі звільнення Бучі, пошуку загиблих знайшли, зокрема, і його труп", - заявив.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Від вибухів гинуть діти" - режисер "Трансформерів" закликав говорити про Україну, а не про ляпас Сміта

Співак зазначив, що намагається зберігати бадьорість духу, але час від часу новини вибивають із колії.

"Сьогоднішня новина з Аліком, він був колись у романтичних стосунках з Регіною Тодоренко. І мене це добило, ігнор, що триває", — заявив він.

Український режисер і продюсер Олександр Роднянський, який з початку 2000-х жив і розвивав кар'єру в РФ, висловився про російську культуру після оприлюднення Бучанської різанини. Він зазначив, що більше не хоче переконувати в тому, що "не всі росіяни підтримують війну". Це було можливо до того жахіття, яке трапилося в Бучі та інших українських містах і селах.

Зараз ви читаєте новину «"Був у стосунках з Тодоренко" - Коля Сєрга розповів, що в Бучі застрелили його друга». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі