четвер, 28 грудня 2023 11:43

Блогерка Алхім оскандалилася новою витівкою: що вона зробила
3

Анна Алхім заспівала на своєму корпоративі пісні Асті
Фото: instagram.com/anya.alkhim
Анна Алхім заспівала на своєму корпоративі пісні Асті
Анна Алхім заспівала на своєму корпоративі пісні Асті

Українська блогерка Анна Алхім потрапила в черговий скандал. На своєму "корпоративі" вона заспівала пісню співачки-зрадниці Анни Асті "Цариця" українською мовою.

Це вже не перший випадок, коли Алхім пропагує російських виконавців та їхні треки. Раніше вона публічно заспівала пісні Алли Пугачової і заявила, що продовжуватиме слухати російські пісні, бо вони її "чіпляють".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Український ведучий, який сказав, що боїться воювати, жорстко послав чоловіків-втікачів

У мережі бурхливо відреагували на нову витівку Анни.

"Не люблю слово "кринж", але сюди воно підходить", "Ось навіщо так низько опускатися?", "Ганьба", "Який кошмар", - писали в коментарях.

@anna_alkhim Царица 👑 #alkhim #алхим ♬ оригинальный звук - Anna Alkhim

Нагадаємо, що на "корпоративі" мали виступати шоумен Анатолій Анатоліч та бізнесмен Гарік Корогодський. Анатолій Анатоліч казав, що погодився брати участь у заході за умови, якщо Алхім визнає, що "Слово пацана" дивляться довбо*оби" і "відправить на х*й Анну Асті". Блогерка в ефірі розказала, що Анатоліч відмовився виступати на корпоративі, після того, як скандал набув розголосу. Зокрема й через те, що Алхім не погоджується з його думкою і насправді так не вважає. Гарік Корогодський, за словами Алхім, не так зрозумів ідею корпоративу.

Зараз ви читаєте новину «Блогерка Алхім оскандалилася новою витівкою: що вона зробила». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі