понеділок, 29 серпня 2011 16:10

Бар Рафаелі в образі сексуальної байкерші закурила на сторінках Vogue
10

У вересневому номері іспанської версії журналу Vogue опублікована стаття про ізраїльську супермодель Бар Рафаелі. Фанати Бар розмістили в її блозі посилання, по якому можна побачити Рафаелі в новому образі - для читачів Vogue вона постала у вигляді сексуальної байкерші, причому на двох знімках модель знята з сигаретою.

Подібні знімки досить незвичайні для Бар Рафаелі, яка до останнього часу виступала в ролі ярої поборниці здорового способу життя. У своїх публікаціях в ЗМІ та блогах вона на словах боролася проти наркотиків, проти куріння, проти алкоголю, проти забруднення навколишнього середовища тощо.

Сама Бар Рафаелі жодних коментарів з приводу нового образу поки не публікує. У блозі на сайті Twitter вона не коментує і чутки про розставання з мільярдером Давидом Фішером, що з'явилися в ізраїльських ЗМІ кілька тижнів тому. Останній її запис у блозі англійською (зроблений в ніч на 28 серпня): ""P.S. Я люблю тебе" просто схоже на дитячий плач". Хто написав їй листа з таким постскриптумом, Бар не повідомляє.

Після розставання Рафаелі зі знаменитим голлівудським актором Леонардо ДіКапріо увага ізраїльських і світових ЗМІ до ізраїльської красуні помітно зросла. Зазначимо, що й ім'я ДіКапріо в останні місяці найчастіше згадується саме в контексті розриву з Бар Рафаелі.

У цьому році Бар Рафаелі опинилася на 6-му рядку "гарячої сотні" чоловічого журналу Maxim. Інший популярний журнал для чоловіків, FHM, в своєму "сексуальному ТОП-100" помістив Рафаелі лише на 97-е місце.

Зараз ви читаєте новину «Бар Рафаелі в образі сексуальної байкерші закурила на сторінках Vogue». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі