пʼятниця, 02 лютого 2024 14:33

Астаф'єва у сукні, яка зовсім не закриває груди, розповіла про токсичні стосунки
3

Даша Астаф'єва
Фото: instagram.com/da_astafieva
Даша Астаф'єва
Даша Астаф'єва

Українська співачка та модель Даша Астаф'єва здивувала дуже відвертою зйомкою.

У своєму Instagram зірка опублікувала кадри, на яких постала в чорній сукні з вирізом, який не закриває груди й живіт.

Під дописом артистка пригадала свої токсичні стосунки.

"​​Жінки величезної сили та нещасного кохання. Іноді я хочу, аби дівчата, які перебувають у важких стосунках, побачили себе очима інших. Вони б побачили, скільки в них енергії, любові, краси й могуття. Вони б здивувалися, які вони насправді. Вони б пішли. Я знаю, як це - жити з чоловіком, який себе не поважає. Ти, як жабеня, варишся в олії чужого напруження", - поділилася знаменитість.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 31-річна Заріцька без макіяжу та в тісному топі похизувала пишним бюстом

Додала, що "тріщини" в стосунках зазвичай помічають не одразу.

"Коханий виявляється людиною без поваги до себе, і, як наслідок, - до оточення. І ти, озброївшись терпінням, починаєш тягнути на собі всі стосунки. Боротися не лише за свій настрій, але й за його стан. Бути опорою, вірою, силою, наснагою не лише для себе, але й для чоловіка. Це важко, але ти преш, як паротяг - ти ж надійна партнерка. Але… краще не стає. Він бачить, що ти сильніша, спритніша, добріша, що ти маєш ресурс на двох, і починає ненавидіти себе сильніше за слабкість, а тебе - лупити макогоном за силу. Йому хочеться, аби ти спустилася до його рівня й не демонструвала альтернативну поведінку", - підсумувала Астаф'єва.

Раніше співачка відповіла, чи планує повертатися на сцену. Даша зазначила, що наразі їй не до веселих пісень та яскравого вбрання. Жінка каже, що хоче створювати не лише розважальний та освітній український контент, але й бути частиною "зрізу часу".

Зараз ви читаєте новину «Астаф'єва у сукні, яка зовсім не закриває груди, розповіла про токсичні стосунки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі