пʼятниця, 29 травня 2009 15:14

Ані Лорак заспіває в магазині

Ані Лорак заспіває в магазині
Сьогодні у московських студентів є унікальна можливість повчитися вокалу у Ані Лорак. Відома українська співачка проведе майстер-клас для слухачів спеціалізації "Менеджмент в музичній індустрії".

В рамках мастер-класу Лорак розповість, як розвивалася її кар"єра, поділиться секретами успіху і дасть декілька уроків вокалу. Після цього відбудеться автограф-сесія. Але найцікавіше, що цей майстер-клас пройде в магазині. Кароліна співала вже на багатьох концертних майданчиках, але в магазині їй співати, напевно, ще не доводилося.

Між тим, зірка щосили готується до переїзду в свій новий заміський будинок. Котедж їй подарував її наречений Мурат на Новий рік. Будинок має благозвучну назву "Зевс" і розташований за 20 км від Києва. Говорять, що ціна подарунка не менше півмільйона доларів.

Котедж вже добудований і прийшов час його облаштовувати. Наводити лад в котеджі Кароліна буде не одна, а за допомогою дизайнерів.

За матеріалами E-motion.com.ua, Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Ані Лорак заспіває в магазині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі