вівторок, 08 липня 2008 12:19

Ані Лорак розповіла про стосунки з Муратом та Кіркоровим (ФОТО)

В інтерв"ю газеті "Блик" срібний призер "Євробачення-2008" співачка Ані Лорак поділилася тим, що у неї зараз відбувається в особистому житті.

- Кароліна, які у вас відносини з Дімою Біланом?

- Між нами ніяких сутичок немає. Ми спілкувалися з Дімою добре раніше, і продовжуємо це робити зараз. Нам завжди є про що поговорити. Він навіть представляє мене всім своїм знайомим кращою дівою "Євробачення-2008".

- Як ти відносишся до вибору Вєрки Сердючки, яка наступного року збирається їхати на "Євробачення" від Англії?

- Образ Вєрки Сердючки може дозволити собі все що завгодно. "Вєрка Сердючка - United Kingdom" - вже смішно. Та і як можна диктувати артистові, що йому робити! Це вільний птах. І Андрій Данилко - яскравий тому приклад. Я його підтримаю у будь-якому випадку.

- Після "Євробачення" у тебе збільшилася кількість гастролей. Твій наречений Мурат тебе супроводжує?

- У закордонних поїздках він постійно зі мною. Мурат дуже уважний до мене, завжди допомагає порадами. Тому ми намагаємося не розлучатися. Ми не можемо один без одного.

- Чим він займається?

- По-перше, він допомагає мені. По-друге, практично на ньому всі турботи за нашим рестораном "Angel". Але йому і цього недостатньо! Нещодавно він став головним менеджером ресторану турецької кухні на Набережній.

- Де ви любите проводити з ним вільний час?

- Таке щастя випадає рідко. Часто ходимо з ним в кіно. Ми обидва - великі кіномани. Прагнемо не пропускати прем"єри фільмів. Тільки йдемо не в день прем"єри, коли маса народу, а пізніше, щоб нас менше бачили. А ось днями до України повернулася Ліля Подкопаєва. Так ми парами - вона з Тимофієм і я з Муратом - майже цілий день каталися на яхті.

- Якщо ви виїжджаєте удвох в кіно, то хто веде машину?

- Я повністю довіряюся чоловічим здібностям водити автомобіль. Але у мене теж є права! Правда, сідаю за кермо я дуже рідко.

- Чи були якісь казуси - аварії, штрафи за порушення дорожніх правил?

- Мій водій прагне не порушувати правил дорожнього руху, оскільки це створює небезпеку як для нього, так і для мене. Хоча іноді перевищуємо швидкість, коли спізнюємося на концерт. Але міліціонери входять в наше положення, і часто я оплачую штрафи дисками або листівками з автографом.

- Ані, твоя участь на "Євробаченні" завадила зіграти вам весілля навесні. Але тепер все позаду. Коли ж відбудеться велика подія, якої чекає вже другий рік вся Україна?

- Поки нічого не відомо. Нам добре і без офіційних штампів в паспортах!

- Кажуть, що через Кіркорова ви не одружуєтеся. Мовляв, у тебе з ним роман.

- Це неправда і чергова казка тих, кому нудно живеться на цьому світі. Філіп і ми з Муратом - кращі друзі. У нас настільки зміцнилася дружба за період "Євробачення", що не поспілкуватися день один з одним просто не можемо.

- Може, ти ще в дуеті з ним заспіваєш?

- Ні. Дуету точно не буде.

- До речі, щодо Росії. Як до тебе ставляться наші сусіди? Не критикують, як Сердючку свого часу?

- У жодному випадку! Я в Росії зараз буваю дуже часто. А нещодавно мені запропонували брати участь в російському гучному телепроекті "Танці на льоду". Дали час на роздуми до кінця липня. Але я ж не вмію кататися...

Зараз ви читаєте новину «Ані Лорак розповіла про стосунки з Муратом та Кіркоровим (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі