середа, 08 жовтня 2008 10:53

Ані Лорак призначила дату весілля

Днями одна з найяскравіших учасниць конкурсу "Євробачення-2008" Ані Лорак відзначила ювілей - красуні стукнуло 30. Святкувати свій ювілей улюбленка публіки відправилася в найромантичніше місто в світі - Париж. Природно, поїхала вона туди не одна, а зі своїм майбутнім чоловіком Муратом. На вулиці Шансолізе турецький бізнесмен зробив Ані пропозицію, і співачка, не роздумуючи, відповіла: "Так!"

За словами мініатюрної артистки, у Франції пропозиція руки і серця звучала особливо романтично.

"Мурат зробив мені пропозицію, ви не уявляєте, я просто на сьомому небі від щастя! Тепер всі мої думки лише про це - весілля ми плануємо десь на кінець грудня", - ділиться щаслива Лорак.

Напередодні важливої події в житті молодої артистки, звичайно ж, не обійшлося без подарунків! Закоханий наречений підготував для Ані цілих два незабутні презенти: романтичний вояж і колечко з діамантом.

"Я дуже щаслива, ми з Муратом разом вже 4 роки, - ділиться Ані, - а першою нашою спільною поїздкою на відпочинок якраз і була подорож до Парижа три роки тому. Ми обидва закохалися в це місто і дуже хотіли побувати там ще раз. Ця поїздка стала для мене удвічі незабутньою."

Закохані провели разом три щасливі дні. У столиці Франції молоді гуляли по вулицях Шанзолізе, Елісейських Полях, балували себе шопінгом і насолоджувалися товариством один одного. Збулася і давня мрія 30-річної українською поп-діви: голубкам нарешті вдалося відвідати собор Паризької Богоматері, побувати на площі квітів, а також прокотитися на двоповерховому екскурсійному автобусі по головних вулицях Парижа.

Сам день народження Ані і Мурат провели в знаменитому Діснейленді. Підопічна Філіпа Кіркорова веселилася і розважалася як маленька дівчинка: каталася на американських гірках, їла солодку вату, отримувала м"які іграшки і брала участь в розиграшах і конкурсах. Увечері закохані відправилися святкувати ювілей в затишний ресторанчик на Ейфелевій башті, повідомляє show.oboz.ua.

Зараз ви читаєте новину «Ані Лорак призначила дату весілля». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі