четвер, 06 жовтня 2016 14:02

Анфіса Чехова приголомшила стрункою фігурою

Автор: Соціальні мережі
 

Телеведуча Анфіса Чехова ділиться з прихильниками в Соцмережі фото з особистого життя, відпочинку і навіть примірочних. Цього разу красуня запостила знімок, на якому приміряє нові джинси.

"Хто після закриття магазину продовжує міряти джинси, відсилаючи подрузі ось такі фото з питанням "Брати ???", і кого ненавидять вже продавці, які мріють про тепле ліжко...той Я", - підписала світлину Чехова.

Автор: Соціальні мережі
 

Прихильники були вражені тим, як схудла зірка. "Стройняшка", "Я вражена, а ви на правильному харчуванні чи спортом займаєтесь:", цікавляться фанати.

Читайте також: Анфіса Чехова розповіла про страхи і дар передбачати майбутнє

Нагадаємо, раніше Анфіса розповіла про відпочинок у Португалії.

"Океан в Португалії як на мене трохи холодний. Зате, коли виходиш з нього на берег, взагалі не відчуваєш прохолоди. А пісок такий ніжний, такий білий...я в нього закохалась Доброго ранку всім!", - підписала знімок Анфіса Чехова.

Автор: Соціальні мережі
 

Зірка запостила кілька фото з пляжу на своїй сторінці у соціальній мережі. На знімках Анфіса позує на руках у чоловіка і демонструє фігуру на фоні заходу сонця.

"Чоловік сказав - чоловік зробив Обіцяв все життя носити на руках - носить", - підписала знімок Чехова.

Зараз ви читаєте новину «Анфіса Чехова приголомшила стрункою фігурою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі