четвер, 30 липня 2015 11:14

Анфіса Чехова показала апетитну фігуру у рожевому бікіні

Автор: Соціальні мережі
 

Телеведуча Анфіса Чехова на своїй сторінці у соціальній мережі знову порадувала прихильників фото у купальнику та розповіла, де купила вбрання.

Прихильники не жаліли компліментів для зірки і навіть порівняли її з пишнотілою зіркою Нікі Мінаж.

"Шикарна попа, апетитна і красива, Анфіса"

"богиня ", - пишуть фоловери телеведучої.

Нагадаємо, зірка відпочила на Майорці і поділилась подробицями свого перебування на курорті.

Читайте також: Анфіса Чехова похизувалась пишним бюстом у купальнику

"Ми живемо на півночі острова. Це частина острова в основному туристична зона, тут розташовані хороші готелі і пляж найшикарніший, ідеальний для відпочинку з дітьми. Білий пісочок, хвиль практично немає, і можна дуже довго йти вглиб моря, а буде все по коліно. Дітям є де гратися, верещати, плавати і бігати. До речі, цього року наш північний пляж зайняв почесне перше місце серед усіх пляжів Майорки. Готель один з кращих тут. Дуже комфортний, чудові номери, їжа (сніданок-вечеря) найсмачніша і щовечора шоу програми (фламенко, цирк, танці) Для дітей є клуб і анімація на території сусіднього готелю, що належить одній мережі", - пише Чехова.

Сподобався відпочинок і сину теледіви.

"Нас тут так добре і смачно годують в готелі що навіть Абрикос округлявся щічками. Навіть не знаю як ми тепер будемо жити без лобстерів, найсвіжіших овочів, сирів, хамон, кроликів, риб .... ох, все перераховувати сил немає. Соліком в цей раз дуже вередує в їжі, але ресторанна різноманітність сильно полегшує нам життя)))" , - переконана зірка.

Зараз ви читаєте новину «Анфіса Чехова показала апетитну фігуру у рожевому бікіні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі