вівторок, 06 вересня 2011 18:13

Анфіса Чехова не побоялася показати себе без макіяжу

Автор: Фото: Twitter Анфіси Чехової
 

Телеведуча Анфіса Чехова вирішила порадувати своїх шанувальників відвертим фото. Крім пишних форм, володаркою яких є зірка, вона показала своє обличчя без макіяжу.

На знімку, який телезірка розмістила на свій сторінці в Twitter з таємничим написом "Вночі всі кішки сірі", Чехова лежить на подушці напіводягненою. На дівчині одягнена сексуальна маєчка з глибоким вирізом. При цьому одна з грудей Анфіси готова "вистрибнути" на загальний огляд.

Примітно, що на обличчі світської левиці немає жодного граму косметики. Настільки сміливий вчинок Анфіси тут же викликав шквал емоцій її найвідданіших шанувальників. Інтимне фото прокоментували і підтримали вчинок Чехової компліментами як дівчата, так і представники сильної статі.

"Красива без макіяжу", - написала одна з прихильниць. "Най-найкрасивіша!!!" - не стримала емоцій відвідувачка сторінки Чехової. "Ой, а я вас і не впізнала" - написала Анфісі інша користувачка.

Про те, хто зробив постільне фото Анфіси без гриму, інформації немає. Але цілком можливо, що її фотографував друг, з яким дівчина не так давно відпочивала і розслаблялася в Майамі.

Зараз ви читаєте новину «Анфіса Чехова не побоялася показати себе без макіяжу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі