четвер, 23 лютого 2012 11:41

Анфіса Чехова чекає на дитину від актора
9

Фото: Фото: "7 дней"

Відома телеведуча і секс-символ російського шоу-бізнесу Анфіса Чехова нарешті зізналася, що дійсно чекає на дитину, і показала батька свого майбутнього малюка.

Як з'ясувалося, обранцем Анфіси Чехової став актор Гурам Баблішвілі. Закохані разом вже майже два роки, а після народження дитини хочуть одружитися. Уже відомо, що Анфіса чекає на хлопчика.

"Це запланована вагітність, вона не стала для нас несподіванкою. Ми обидва дуже хотіли дитину", - зізналася телеведуча.

Анфіса Чехова та Гурам Баблішвілі знайомі з 2009 року, проте стосунки довго не будували, обмежуючись романтичними стосунками тільки на гастролях вистави, де обидва грали.

"Я думав, що вона пихата, примхлива, зарозуміла, стервозна - така собі "зірка". Коли познайомився з нею ближче, зрозумів, що вона зовсім інша людина. Дуже добра і справедлива. Не очікував, що вона може бути такою простою, затишною і домашньою", - розповів Гурам.

Рішення одружитися після пологів телеведуча пояснила так: "Мені, як і будь-нареченій, хотілося б виглядати красивою у весільній сукні. А велике пузо ще нікого не красило. Для нас зараз важливіше народження дитини - це відповідальний і змінюючий життя крок. Весілля - романтичний ритуал - від нас нікуди не дінеться".

Малюк має з'явитися на світ у середині травня. Проте сидіти вдома після пологів Чехова не має наміру: "Звичайно, Гураму хотілося б, щоб я засіла вдома, зустрічала його. Але я не планую залишати роботу. Готую новий проект в Москві, на одному з телеканалів. <...> Я просто знаю себе: якщо почну відпочивати і не займуся справою, то боюся, що цього не витримає ніхто".

Також в планах майбутніх батьків розширення житла або навіть переїзд з центру Москви в місце, що знаходиться ближче до природи.

Зараз ви читаєте новину «Анфіса Чехова чекає на дитину від актора». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі