понеділок, 26 лютого 2024 09:54

Аль Пачіно помітили на побаченні з молодшою на 53 роки коханою
4

Аль Пачіно і Нур Альфаллах
Фото: Page Six
Аль Пачіно і Нур Альфаллах
Нур Альфаллах
Нур Альфаллах

Голлівудського актора 83-річного Аль Пачіно підловили на побаченні зі своєю обраницею, 30-річною Нур Альфаллах.

Папараці заскочили пару під час спільної вечері в одному з ресторанів Беверлі-Хіллз, штат Каліфорнія. Пара обрала образи total black, пише видання Page Six.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ведуча Вітвіцька вперше після розлучення виклала фото з хлопцем-військовим

Після прогулянки закохані сіли в автомобіль. За кермом була Альфаллах, а поруч з нею на пасажирському сидінні знаходився Пачіно.

У червні минулого року Нур народила акторові сина - Романа. Однак через декілька місяців, почали поширюватися чутки про те, що пара розійшлася.

Альфаллах віддає перевагу значно старшим чоловікам. До Пачіно вона декілька місяців зустрічалася з солістом The Rolling Stones 79-річним Міком Джаггером, а також американським мільярдером 61-річним Ніколасом Берггрюєном.

Зазначимо, що це вже четверта дитина актора. Він також має доньку Джулію Марію Пачіно від викладачки акторської майстерності Яни Террант. Зараз їй уже 33 роки. Також у зірки є двійнята 22-річні Антон Джеймс та Олівія Роуз від акторки Беверлі Д'Анджело.

Зараз ви читаєте новину «Аль Пачіно помітили на побаченні з молодшою на 53 роки коханою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі