понеділок, 26 лютого 2024 09:00

Ведуча Вітвіцька вперше після розлучення виклала фото з хлопцем-військовим
5

Соломія Вітвіцька вперше показала свого коханого
Фото: instagram.com/solomiyavitvitska
Олексій Ситайло на посаді голови районного суду Сумської області
Соломія Вітвіцька
Соломія Вітвіцька
Олексій Ситайло

Ведуча Соломія Вітвіцька вперше після розлучення показала свого бойфренда.

Коханим зірки виявився військовий Олексій Ситайло. До початку повномасштабного вторгнення він був головою районного суду Сумської області. Спільний кадр жінка виклала на честь дня народження чоловіка, 25 лютого.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Зараз - ні". Анатолій Анатоліч сказав, чому не йде на фронт

"Коханий, завдяки тобі я, здається, знову змогла повірити в кохання. І нехай зараз в нашому житті не цукерки та квіти, а відеозвязок у signal та короткі "++", але я дочекаюсь тебе. Пишаюся і кохаю", - написала Вітвіцька.

Підписники розділилися на два табори. Одні - привітали пару, інші зазначили, що Соломія начебто "забрала чоловіка з сім'ї".

"Ну а як його жінка, діти, сімʼя з якої Соломійка його вкрала… Як?", "Яка гарна пара", "Ви просто світитесь обоє від кохання", "Якщо така ситуація то немає тут чому радіти", - писали в коментарях.

Українська співачка Анна Трінчер після розлучення з блогером Олександром Волошиним почала знову цікавитись чоловіками. З одним з них вона навіть сходила на побачення перед відпочинком на Балі. Перший час вона відмовляла чоловікам в побаченні, тому що не була готова до нових романтичних стосунків. Однак зараз вона готова більше спілкуватися з протилежною статтю.

Зараз ви читаєте новину «Ведуча Вітвіцька вперше після розлучення виклала фото з хлопцем-військовим». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі