пʼятниця, 15 грудня 2023 09:42

Акторка, яка звинуватила Жерара Депардьє у сексуальних домаганнях, вчинила самогубство
3

Еммануель Дебевер
Фото: Скріншот
Жерар Депардьє
Еммануель Дебевер

Французька акторка 60-річна Еммануель Дебевер, яка в 2019 році розповіла про сексуальне домагання з боку актора Жерара Депардьє, вчинила самогубство.

Вона стрибнула в річку Сену. Про це пише The Hollywood Reporter.

Зазначається, що жінка наклала на себе руки після того, як на телебаченні показали документальний фільм-розслідування про звинувачення Жерара Депардьє у сексуальних домаганнях та зґвалтуваннях.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 61-річний Том Круз почав зустрічатися із росіянкою: фото

У стрічці показували й свідчення Дебевер. 2019 року вона заявила, що Депардьє засунув руку їй під спідницю та намагався облапати, коли вони їхали разом на знімальний майданчик.

"Це чудовисько дозволило собі вдосталь насолодитися під час знімань, скориставшись безлюдністю у вагоні. Він засунув свою жирну лапу під мою спідницю, щоб, за його словами, "мені стало легше"… Я не дозволила цьому статися", - писала тоді акторка.

Раніше Жерар Депардьє, якого звинувачують у зґвалтуванні, уперше прокоментував ситуацію. Він заявив, що не винен і може це довести. За словами актора, у його ймовірної жертви немає жодних доказів його провини.

Зараз ви читаєте новину «Акторка, яка звинуватила Жерара Депардьє у сексуальних домаганнях, вчинила самогубство». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі