неділя, 24 вересня 2023 09:00

Акторка "Кріпосної" оголила сідниці, а "Міс Україна Всесвіт" показала принади в прозорій сукні: що публікували зірки в мережі
8

Зірки активно ведуть соцмережі й часто діляться з прихильниками кадрами з фотосесій.

Gazeta.ua пропонує переглянути найцікавіші кадри, які публікували знаменитості цього тижня.

Акторка Наталка Денисенко знялась повністю оголеною. Інтимні місця прикрила простирадлом. Такими кадрами вона відреагувала на ракетний обстріл росіян.

"Міс Україна Всесвіт 2021" Анна Неплях позувала у прозорій сукні, з-під якої було видно чорну білизну. Модель зробила об'ємну укладку й контрастний макіяж.

Колишня телеведуча Валерія Крук показала сексуальне тіло в бікіні з хижим принтом. Образ доповнила сонцезахисними окулярами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Санта Дімопулос здивувала молодим селфі без макіяжу

Валерія Крук показала сексуальне тіло в бікіні з хижим принтом
Фото: instagram.com/valeriyakruk
Ксенія Мішина позувала в мінісукні на тлі моря
Катерина Лозовицька похизувалась підтягнутою фігурою у білизні
Гайден Панеттьєрі пофарбувала корені волосся у зелений колір, а довжину – в рожевий
Вікторія Апанасенко знялась у чорному костюмі

Акторка Ксенія Мішина позувала в мінісукні на тлі моря. Вона розпустила волосся і зробила повсякденний макіяж.

Переможниця романтичного реалітішоу "Холостяк-12" Катерина Лозовицька похизувалась підтягнутою фігурою у білизні. Одягла бежевий комплект, який підкреслив її сексуальні форми.

Екснаречена українського боксера Володимира Кличка – американська акторка Гайден Панеттьєрі пофарбувала корені волосся у зелений колір, а довжину – в рожевий.

"Міс Україна Всесвіт 2022" 29-річна Вікторія Апанасенко знялась у чорному костюмі, який складається з мініспідниці та вкороченого жакета з глибоким декольте.

Блогерка-мільйонниця Даша Квіткова поїхала на відпочинок в Ісландію. Молода мати позувала в помаранчевому купальнику, який підкреслив її підтягнуте тіло.

Угорська модель Барбара Палвін поділилась з підписниками в Instagram еротичним контентом. Зірка позувала в червоній мереживній білизні та панчохах. Образ доповнила вуаллю і туфлями з гострим носком.

Зараз ви читаєте новину «Акторка "Кріпосної" оголила сідниці, а "Міс Україна Всесвіт" показала принади в прозорій сукні: що публікували зірки в мережі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі