четвер, 16 травня 2024 09:36

Як змінилась секс-символ Меґан Фокс за 20 років: фото
10

Меган Фокс 20 років тому
Фото: Getty Images
Меган Фокс 20 років тому
Меган Фокс 20 років тому
Меган Фокс 20 років тому
Меган Фокс 20 років тому

Американська акторка та модель Меґан Фокс відзначає 38-річчя. Здобула популярність роллю Мікаели Бейнс у фільмах "Трансформери" та "Трансформери: Помста полеглих". Її називають однією із секс-символів сучасності. У 2012 році посіла 8 місце в рейтингу Hot 100 Women журналу Maxim та 7 - в Top 100 Sexiest Women журналу FHM.

Gazeta.ua пропонує переглянути факти про особисте життя зірки та якою вона була 20 років тому.

2010-го Фокс одружилася з американським актором Браяном Остін Гріном на Гаваях. Народила трьох синів: Ноа, Боді і Джорні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Анжеліна Джолі в молодості й зараз: гарячі фото найкрасивішої жінки

Навесні 2020 року подружжя оголосило про розрив. Грін тоді звинуватив Меґан у зраді. Вона заперечувала, але вже через місяць підтвердила нові стосунки з репером Machine Gun Kelly (справжнє ім'я Колсон Байкер - Gazeta.ua).

Нещодавно акторка зізнавалась, що вони з нареченим п'ють кров один одного. Зірка ретельно слідкує за місячним календарем та захоплюється астрологією.

"Гадаю, наше пиття крові одне одного може наштовхнути людей на неправильні висновки чи люди уявлятимуть нас із келихами, наче ми в "Грі престолів", п'ємо кров одне одного. Це просто кілька крапель, але так, ми час від часу споживаємо кров одне одного, лише в ритуальних цілях", - казала жінка.

Раніше Фокс показалась без макіяжу. Жінка позувала перед дзеркалом у топі та картатих штанах. Підписники не впізнали Меґан без косметики.

Зараз ви читаєте новину «Як змінилась секс-символ Меґан Фокс за 20 років: фото». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі