середа, 23 лютого 2022 13:40

"Аферист з Tinder" заявив, що став жертвою "полювання на відьом" і показав обраницю із Харкова
5

Ізраїльтянин 31-річний Шимон Хают, про якого світ дізнався після випуску документального фільму Netflix "Аферист з Tinder", заявив, що історія про те, як він начебто видурював гроші в жінок - неправдива.

Молодик заявив, що став жертвою "полювання на відьом" в інтерв'ю Inside Edition, пише The Daily Mail.

"Вони представили це як документалку, але насправді це повністю вигаданий фільм. Я - найбільший джентльмен у світі", - запевнив Хают.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шер, Cardi B та інші світові зірки, які підтримали Україну: "Путін - деспот, який знищує героїв"

У інтерв'ю він з'явився з обраницею, колишньою харків'янкою 24-річною Кейт Конлін. Колишнє прізвище коханої Хаюта - Корякіна, повідомляє Wikibiography.in.

У інтерв'ю Хают з'явився із обраницею Кейт Конлін
Фото: Скріншот з відео Inside Edition
Шимон Хают
Кейт Конлін
Кейт Конлін
Кейт Конлін

"Боже мій, це ж хтось здатен вибудувати таку фальшиву історію", - обурилася вона.

Хают переконує, що ніколи не видавав себе за сина мільярдера, не обманював жінок і не погрожував.

"Я - не цей монстр, якого всі вигадали. Я був самотнім хлопцем, який хотів познайомитися з дівчатами в Tinder", - наголосив чоловік.

Героїнями "Аферист з Tinder" стали Сесіль Фелльхой, Пернілла Сьохольм та Айлін Шарлотт. Жінки розповіли свої історії стосунків з Хаютом, який представлявся як Саймон Лєваєв. Молодик вражав нових знайомих своїм розкішним стилем життя і красивими романтичними жестами. Згодом інсценуючи, ніби його життю загрожує небезпека, брав у подруг великі суми грошей у борг. Щоб "урятувати" Хаюта, жінки брали позики в банках.

Зараз ви читаєте новину «"Аферист з Tinder" заявив, що став жертвою "полювання на відьом" і показав обраницю із Харкова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі