середа, 10 квітня 2013 12:51

"Я взагалі не чекав цього" - Том Круз про своє розлучення з Кеті Холмс

"Я взагалі не чекав цього" - Том Круз про своє розлучення з Кеті Холмс
Том Круз Фото: www.segodnya.ua

У червні минулого року заява Кеті Холмс про розлучення шокувала багатьох. І в першу чергу її чоловіка Тома Круза. Більше півроку актор відмовлявся говорити на цю тему, але нарешті вирішив трохи розговоритися в бесіді з німецькими журналістами.

У розмові з кореспондентами телеканалу ProSieben Том зізнався, що вчинок дружини виявився для нього неприємним сюрпризом. Нагадаємо, Кеті подала документи на розлучення після п'яти років у шлюбі незадовго до п'ятдесятирічного ювілею зірки.

"Я взагалі не чекав цього, - розповів актор. - Але після розриву у мене було достатньо часу, щоб все обдумати і прийняти рішення Кеті".

"Бачите, життя - це виклик, - продовжив Круз. - Ви готуєтеся до свого п'ятдесятиріччя, думаєте, що у вас все під контролем, і потім, бац ... Так, це життя. Це така трагікомедія. І для того, щоб прожити його, безумовно необхідно мати почуття гумору".

ФОТОРЕПОРТАЖ: Том Круз заманював Ольгу Куриленко на червону доріжку

Нагадаємо, Холмс і Круз в найкоротші терміни врегулювали всі питання, включаючи опіку над семирічною дочкою Сурі. Деталі угоди тримаються в таємниці, але і відомо, що дівчинка живе разом з матір'ю в Нью-Йорку, а батько регулярно бачиться з нею і щодня спілкується по телефону. Але що цікаво, після розлучення Том рідко став з'являтися в США. Втім, можливо причина тому - щільний робочий графік зірки. Зараз Круз завершує промоушен-турне свого нового фільму "Облівіон", а потім повернеться до зйомок "Все, що тобі потрібно, - це вбивати" у Лондоні. Крім того, в розкладі актора значаться ще кілька нових проектів.

Зараз ви читаєте новину «"Я взагалі не чекав цього" - Том Круз про своє розлучення з Кеті Холмс». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі