середа, 31 серпня 2022 16:56

Спецтема: Війна Росії проти України

"Я не розгледіла цей шматок лайна" - Цибульська пригадала дружбу з путіністом Кіркоровим

"Я не розгледіла цей шматок лайна" - Цибульська пригадала дружбу з путіністом Кіркоровим
Цибульська пригадала дружбу з путіністом Кіркоровим. Фото: clutch

Українська артистка Оля Цибульська пригадала, як свого часу товаришувала з палким прихильником російського диктатора Володимира Путіна співаком Філіпом Кіркоровим.

В інтерв'ю журналістці Аліні Доротюк Цибульська розповіла, що познайомилася з Кіркоровим ще у далекому 2007 році, коли виграла в одному талантшоу, пише ТСН.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Філіпку, але є одна проблема" – MELOVIN звернувся до Кіркорова, який назвав окупантів "героями"

"2007 року ми поїхали у великий тур Україною. Ми були в Криму, ми об'їздили дуже багато міст. Філіп нас брав до себе в команду. Він розповідав якісь інсайди, як працювати на сцені, де слухати монітор та інші професійні штуки. Ми готувалися до запису пісень. Потім я сказала, що я не можу, я повертаюся до України. Розпався наш дует", - пригадує Цибульська.

Після цього Оля та Філіп не спілкувалися. Виконавець міг їй іноді написати, аби привітати з якимсь святом. Та коли почалася повномасштабна війна, артистка була шокована поведінкою Кіркорова, адже він підтримав окупантів, тоді як українці сподівалися, що співак розповідатиме правду.

Виконавиця зізналася, що тепер шкодує про дружбу з Кіркоровим.

"Я для себе на прикладі Філіпа зрозуміла, чому артистів колись не ховали з нормальними людьми на одному кладовищі. Тому що, видно, у артистів є ця бл**ська продажна... навіть не душа, я не знаю, як це назвати", - зазначила співачка.

Цибульська наголосила, що для неї завжди було загадкою, чому Кіркоров приховує свою натуру.

"Для мене, як для людини, яка неодноразово з ним у житті перетиналася, і в роботі, і в якихсь приватних розмовах, завжди було загадкою, чому він приховує, що він гей, але не приховує, що він такий пі***ас", - зазначила співачка.

Оля впевнена, що Кіркоров прекрасно розуміє, що відбувається в Україні, але він замість правди просто обрав гроші.

"Я впевнена, що Філіп знає, як все відбувається насправді... Я навіть не хочу піднімати це все багно. Я не розраховувала, що він піде рятувати. Я думала, що в нього з головою немає проблем. У мене було до певного моменту якесь уявлення, що якась доля адекватності в цій голові з пір'ям є. Але її там немає...", - зауважила Цибульська.

Артистка ще раз наголосила, що їй соромно за спілкування з Кіркоровим.

"Мені соромно за те, що в моєму житті було спілкування з Філіпом. Як я не розгледіла цей шматок лайна біля себе, я не знаю", - наголосила Цибульська.

Російський співак Філіп Кіркоров, який підтримує Путіна, поїхав з концертами до США. В Америці йому нагадали про війну в Україні, яку він підтримує.

Кіркоров поїхав до Лас-Вагеса. У закладі його перестріли небайдужі до України громадяни. Вони вигукнули російському співаку "Слава Україні!".

Путінський прихильник аж ніяк не очікував це почути і помітно перелякався.

Зараз ви читаєте новину «"Я не розгледіла цей шматок лайна" - Цибульська пригадала дружбу з путіністом Кіркоровим». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі