вівторок, 23 жовтня 2012 16:59

"Я люблю будь-який клуб, де грає мій чоловік" - Тетяна Алієва

"Я люблю будь-який клуб, де грає мій чоловік" - Тетяна Алієва
Дівчині в Дніпропетровську дуже затишно Фото: gazetavv.com

Тетяна Алієва була ініціатором, щоб її чоловік Олександр Алієв знявся в кліпі Світлани Лободи. Про це дівчина розповіла Катерині Осадчій в ефірі програми "Світське життя", повідомляє ТСН.

"Я взагалі була ініціатором цього всього. Мало того я домовлялася з хлопцями. І я більше вам скажу, я була присутня при всіх сценах, які були в цьому кліпі. Свєта - неймовірно сексуальна жінка, неймовірно. Але вона не робила нічого такого, що могло б скомпрометувати будь-яку дружину", - зазначила Алієва.

Після зйомок футболістів збірної в кліпі Світлани Лободи багато фанатів почали критикувати їх за це.

"Рано чи пізно починають засуджувати: "Не треба було зніматися в кліпі", "Не треба було піти туди", "Не треба було грати там-то", "Не треба було робити те-то". Завжди йде критика. А що вони зробили? Вони що, гуляли ніч або що? Вони знялися і пішли додому спати. Вони нічого такого не зробили. Це просто пісня. Це для них пам'ять. Що тут такого?", - емоційно прокоментувала Тетяна.

Як відомо, зараз Олександр Алієв грає за "Дніпро", через що сім'я переїхала в Дніпропетровськ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тетяна Алієва мріє, щоб чоловік виграв Чемпіонат світу

"Мені дуже там подобається. Я дуже багато уваги приділяю родині: дітям, чоловіку. Я ходжу на футбол. Мені там затишніше. Я не знаю, чи залишимося ми в грудні там, чи приїдемо в "Динамо". Я люблю будь-який клуб, де грає мій чоловік. Мені не важливо, де він грає. Де він грає, там я і люблю", - підкреслила Алієва.

Зараз ви читаєте новину «"Я люблю будь-який клуб, де грає мій чоловік" - Тетяна Алієва». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі