четвер, 12 травня 2011 15:11

В Алієва народився син

В Алієва народився син

Півзахисник київського "Динамо" Олександр Алієв вдруге став батьком. Ця радісна подія відбулася 8 травня. Дружина гравця Тетяна народила хлопчика, якого щасливі батьки назвали Артемом.

Футболісти "Динамо" привітали Алієва прямо на полі під час кубкового матчу проти "Арсеналу", в якому біло-блакитні перемогли - 2:0, відразу після голу Андрія Ярмоленка.

"Велике спасибі хлопцям за привітання, - сказав Алієв "Чемпионат.ру". - Дружина ще у пологовому будинку, але все добре, і скоро я заберу її з сином додому".

Футболіст також пояснив, чому назвав сина Артемом. "Не подумайте, що на честь Мілевського, - зізнався Олександр. - Просто у мене ініціали "А. А." (російською Александр Алиев), моя донька Аліна Алієва, тому син буде Артемом Алієвим. Крім того, ми з дружиною домовлялися, що доньці ім'я дає вона, а синові - я. Звичайно, зараз рано говорити, ким буде Артем. Але в майбутньому, звичайно ж, хочу, щоб він став футболістом".

Раніше стало відомо, що київське "Динамо" буде номінальним господарем поля у фінальному матчі Кубка України проти донецького "Шахтаря", який відбудеться 25-го травня в Сумах.

Зараз ви читаєте новину «В Алієва народився син». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі