понеділок, 08 січня 2024 13:49

49-річна Бекхем показала обличчя без макіяжу
4

Вікторія Бекхем поділилась своїми ритуалами догляду
Фото: Скріншот
Вікторія Бекхем поділилась своїми ритуалами догляду
Вікторія Бекхем поділилась своїми ритуалами догляду
Вікторія Бекхем поділилась своїми ритуалами догляду

Дизайнерка 49-річна Вікторія Бекхем поділилась, які процедури робить, щоб підтримувати молодість.

У своєму Instagram зірка опублікувала кадри, на яких спочатку показала, як наносить сироватку на обличчя. Після чого вона полежала у спеціальній LED-масці, вартістю $2,5 тис.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тіна Кароль показала, як вперше каталася на лижах у Карпатах

Підписники запідозрили, що Вікторія приховує своє справжнє обличчя і перед тим, як знімати це відео - скористалась консилером, тушшю і тінями. Хоч на початку відео жінка зазначила, що на ній немає макіяжу.

"Що не так з її лобом?", "Є тіні та туш для повік, не обманюйте людей", "Чому твоє чоло не рухається?", "Тільки я бачу очевидний макіяж очей?", - писали в коментарях.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Victoria Beckham (@victoriabeckham)

Раніше Бекхем прикрасила обкладинку французького Vogue. Зірка позувала в полі та авто. Для фотосесії вона одягла трендовий штанний костюм сірого кольору. Крім цього приміряла мініспідницю, жакет оверзайз і шкіряну куртку. У інтерв'ю Вікторія прокоментувала свій образ "суворої залізної леді, яка ніколи не посміхається".

Зараз ви читаєте новину «49-річна Бекхем показала обличчя без макіяжу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі