понеділок, 19 грудня 2016 08:40

3 няні доглядають за дітьми Слави з "НеАнгелів"

3 няні доглядають за дітьми Слави з "НеАнгелів"

Слава з гурту "НеАнгели" цього року народила другу дитину, про те що має 3 няні розповіла у передачі "Світське життя" на телеканалі 1+1.

"Я не буду казати, що я класна мама і все зробила сама, у нас з Едгаром щільний графік і нам допомагають няні і бабусі. 3 няні, всім хочеться вихідних. Одна нічна з нами живе, їй іноді хочеться до дому поїхати, інша няня має вихідний суботу та неділю, тому, коли одна їде додому, у іншої вихідний, то є третя няня", - говорить Слава.

Не дивлячись на зайнятість на роботі, зірка не проти народити третю дитину.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У новому кліпі "НеАнгели" показали страждання без цензури

"Якщо після Леона я дивилась на вагітних розчулено: я сумувала за цим станом. Після народження Лаури, я дивилась на них і казала: "бідні жінки". То через 4 місяці, коли я бачу вагітних знову захотіла бути вагітною, щоб був живіт, Ед готовий, але не зараз, якщо знову вийде, то батько буде радий", - говорить Слава.

Під час другої вагітності Слава попросила продюсера колективу, Юрія Нікітіна знайти їй заміну, але дует не склався.

"Я просила його, бізнес пропадає, я казала: шукайте, я навіть сама присилала кадидатури і були репетиції у Віки, але заміни мені немає", - говорить Слава.

Зараз ви читаєте новину «3 няні доглядають за дітьми Слави з "НеАнгелів"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі