понеділок, 21 листопада 2011 12:18

Жінка вилікувала рак грудей молитвами

Жінка вилікувала рак грудей молитвами

Надія МОЧАЛОВА із Запоріжжя розповіла кореспонденту журналу "Країна", як змогла вилікувати рак грудей молитвами.

"2004-го влітку відпочивала в друзів у Бердянську. Якось лягла спати, перевернулася на живіт і відчула біль у грудях. На ранок він не минув. УЗД показало, що в мене згустки в обох грудях. Причому в лівій - критично близько до серця. Поставили діагноз: мастопатія із загрозою розвитку злоякісних пухлин. Пропонували операцію. Відмовилася."

Я віруюча людина. Чула й читала про випадки, коли люди молилися та зцілювалися. Стала промовляти молитви зі Старого й Нового Заповітів - "Обітниці Божі про зцілення". Також написала в християнське служіння у Львові, щоб молили Бога за мене та підказали, які ще псалми треба читати і як саме. Родичів попросила молитися за мене. Розуміла, що

Їла переважно фрукти й овочі, у них багато клітковини. Пила багато води. Від жирного, гострого відмовилася. Бо чула, що жир сприяє розвитку ракових клітин.

Щодня не менш як 3 години читала молитви. Це десь 30 текстів. За півтора тижні боліло вже менше. Пішла знову на УЗД. Лікар здивувався. Сказав, що пухлини зменшилися із 2 сантиметрів до 1-1,5. Це вже була не мастопатія, а аденоматоз - менш небезпечна хвороба.

Я продовжувала молитви. Через два місяці дослідження показало, що згустки в грудях зникли. Ніяких ліків я не приймала, масажів не робила. Тільки молилася.

Священики пояснили мені, що з фізіологічної точки зору молитва підтримує й розвиває імунітет людини - ту силу, яка бореться з хворобами. Молитва, як і медитація, дає організму спокій, рівновагу. Це важливо для одужання.

Зараз ви читаєте новину «Жінка вилікувала рак грудей молитвами ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі