субота, 23 березня 2024 17:21

З якого віку можна збільшувати губи. Відповідь лікаря
6

Губи можна збільшувати з 18 років
Фото: instagram.com/cosmetolog_klymeniuk
Губи можна збільшувати з 18 років
Губи можна збільшувати з 18 років
Губи можна збільшувати з 18 років
Губи можна збільшувати з 18 років

Ін'єкції гіалуронової кислоти - це найрозповсюдженіша процедура, до якої вдаються жінки, щоб омолодити шкіру або покращити зовнішній вигляд.

У коментарі Gazeta.ua косметолог Анастасія Клименюк пояснила, з якого віку можна вдаватися до ін'єкцій і кому їх робити протипоказано.

"Важливо, що губи можна робити з 18 років. До повноліття - лише за згодою батьків. Вам потрібна ця послуга, якщо є асиметрія губ, з віком втрачено власний обсяг або тонкі губи і вам хочеться надати їм об'єм", - каже лікар.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як часто мити голову: перукарі радять "прислухатись" до свого волосся

Додає, що ефект від гіалуронової кислоти тимчасовий. Тривалість ефекту залежить від типу філера та від індивідуальних особливостей організму. За словами, косметолога, зараз у моді натуральні губи.

"Губи "бантиком" уже не в тренді. Крім цього не варто вдаватися до експериментів і з першого походу до лікаря робити "вау ефект". Це може призвести до мігрування філера і в результаті ви будете мати непривабливий і вульгарний вигляд", - пояснює Анастасія.

Наголошує, що не всім жінкам можна робити цю процедуру.

"Варто утриматися від ін'єкцій вагітним і годуючим матерям, людям, які мають схильність до алергії, гемофілії. Якщо у вас серйозні порушення гормонального стану, підвищена температура або герпес - перенесіть процедеру й зверніться до спеціаліста", - каже Клименюк.

Темні кола під очима зазвичай маскують косметикою. Але цей метод не вирішує основно проблему - набряки. Позбутися набряків, а з ними і "мішків", допоможуть народні методи. Найефективнішим способом залишаються різноманітні маски. Їх можна робити з того, що є під рукою.

Зараз ви читаєте новину «З якого віку можна збільшувати губи. Відповідь лікаря». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі