пʼятниця, 07 квітня 2017 16:28

Вибуховий тренд манікюру - пластівці юкі
7

Новий тренд весни - пластівці юккі
Фото: pinterest.com
Новий тренд весни - пластівці юккі
Новий тренд весни - пластівці юккі
Новий тренд весни - пластівці юккі
Новий тренд весни - пластівці юккі

З настанням весни в фаворитах залишається дизайн з мінімалістськими візерунками. Це ніжні квіти, тонкі лінії, відбитки фольги та металеві смужки. Також в тренді імітація натурального каменю. Зазвичай, це мармур або кварц. Про це Gazeta.ua розповіла майстер манікюру Марина Семенова.

"Класичний варіант сьогодні — однотонне покриття. Дівчата віддають перевагу ніжним пастельним відтінкам. Найчастіше це ніжно-блакитний, лавандовий, ніжно-персиковий. Великої популярності набули нюдові відтінки, - сказала фахівець. - Новий тренд весни - пластівці юккі. Голографічні пластівці мають ефект хамелеону. Переливаються різними відтінками. В основному використовується у поєднанні з кольоровою основою. Найчастіше майстри обирають чорний гель-лак. На липкий шар м'яким пухнастим пензликом вбиваються маленькі шматочки пластівців. Зверху дизайн фіксується двома шарами топу або шаром бази та топу."

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дизайн манікюру з 90-их знову в тренді: 18 модних прикладів

Нове відкриття також називають пластівцями хамелеону або голографік. Юкі - це персонаж з японського аніме. Вартість пластівців за 1 гр коливається від 60-130 грн.

Шанувальницям романтичних дизайнів на нігтях майстри пропонують використовувати засушені квіти. На шар однотонного покриття накладається гербарій у мініатюрному розмірі.

Зараз ви читаєте новину «Вибуховий тренд манікюру - пластівці юкі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі