вівторок, 23 червня 2020 18:33

Український перукар передав перуку для Кім Кардаш'ян
11

У мережі з'явилися фото Кім Кардаш'ян в образі яскравої блондинки з українським волоссям від стартапу SV Atelier.

SV Atelier - секретний стартап українського перукаря Сергія Воронцова, який увірвався в сферу краси з натуральними системами заміщення волосся. Напередодні засновник стартапу зустрівся з стилістом Кім, Крісом Еплтоном та презентував власний продукт.

Системи заміщення волосся - це унікальна технологія, запатентована українцем, який таємно створює образи для світових та вітчизняних зірок. Невагома система з натуральних матеріалів, що кріпиться до голови і дозволяє власникам безтурботно жити активним життям, що успішно доводить в мережі сам засновник, тестуючи на собі яскраві зачіски, танцюючи, плаваючи, займаючись спортом.

Клієнтами Сергія Воронцова є і вітчизняні зірки: MARUV, NK (Настя Каменських), Даша Астаф'єва, Слава Камінська, Алла Пугачова та багато інших, хто обирає залишити систему волосся своєю таємницею. Відрізнити власне волосся від системи практично неможливо.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Роковуха тепер не тільки в душі: Оля Полякова вразила кардинальним перетворенням

Технологія заміщення волосся від SV Atelier дозволяє не лише змінювати стиль, а також значно полегшує соціальну адаптацію жінок по всьому світі, які борються з онкологією.

Зірковий візажист 36-річний Маріо Дедіванович, який працює з Кім Кардаш'ян, вирішив розіграти серед охочих свій унікальний майстер-клас. У пакет на двох входить навчання від нього, а також годинний мейкап. Унікальна можливість коштує $400 тис. Процес нанесення макіяжу Маріо запише на відео і поділиться ним в Instagram. У суму також входить проживання в готелі, харчування і рекомендації візажиста по косметиці.

Зараз ви читаєте новину «Український перукар передав перуку для Кім Кардаш'ян». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі