вівторок, 23 червня 2020 11:14

Роковуха тепер не тільки в душі: Оля Полякова вразила кардинальним перетворенням

Співачка Оля Полякова для нових зйомок чи виступу кардинально змінила зачіску.

Оновлений образ зірка показала у відеоролику в Instagram.

Замість довгого волосся Оля тепер носить на голові ірокез. Полякова одягла майку, а на шию почепила масивні ланцюги. Очі густо підвела чорною підводкою.

"Ну що, я казала, що я в душі роковуха? Ось так тепер", - каже знаменитість.

Жінка поцікавилася у фанатів, "як вам нова я?"

Фоловери активно почали додумувати, як і навіщо Оля зробила собі таку зачіску.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Олі Поляковій нестерпно спати з чоловіком: співачка назвала причину

"Несподівано", "Жесть!", "Навіщо?", "Оля? Та ну", "Ем... це точно Ольга Юріївна Полякова? Королева ночі", "Тільки не кажіть, що це реально стрижка, скажіть, що це перука", "Оля, ви що підстриглися?", "Шикарна", "Оля, ви супер", "Роковуха, на яку ми заслужили", "Сподіваюся, це перука? У вас шикарне волосся, не хочу вірити, що ви його обрізали", "Вау, зміни круті, але сподіваюся, ваше шикарне волосся не пошкоджене", "Це перука для кліпу?" - написали відвідувачі.

Автор: instagram.com/polyakovamusic/
  Жінка поцікавилася у фанатів, "як вам нова я"
Жінка поцікавилася у фанатів, "як вам нова я"

Співачка Оля Полякова розкрила прихильникам ще один свій талант. Вона дещо тямить у риболовлі. Про це зірка написала на сторінці в Instagram. Білявка похвалилася величезним коропом, якого тримає в руках. Рибалити артистка вибралася у зручному луку - чорній футболці, джинсових мікрошортах, бейсболці і комфортному взутті. "Я рибалка від Бога", - написала співачка. Шанувальники упізнали місце риболовлі Полякової, назвавши ресторан "Матрьошка" неподалік від Києва.

Зараз ви читаєте новину «Роковуха тепер не тільки в душі: Оля Полякова вразила кардинальним перетворенням». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі