пʼятниця, 04 листопада 2016 12:20

ТОП-7 гребінців, які стимулюють ріст волосся
7

Гребінець — найнеобхідніша річ для дівчини. Сьогодні прогрес в б'юті-індустрії дає можливість обрати предмет за власними потребами. Дивіться підбірку з семи сучасних гребінців, що здатні робити волосся більш блискучим та зміцнювати його.

Гребінець з іонізацією Braun Satin Hair 7

Зубчики гаджета безшовні, що робить неможливим пошкодження волосся. Прилад оснащений спеціальною технологією Iontec. Дозволяє розгладити волосся та зняти статичну електрику, підготувавши їх до подальшого укладання.

Автор: cosmo.ru
 

Гребінець Tangle Teezer

У гребінця короткі тонкі зубчики з м'якого пластику та немає ручки. Добре масажує шкіру голови. Саме Tangle Teezer стала по‑справжньому культовою гребінцем — їй користуються топ-моделі та голлівудські зірки. Найголовніше - прилад абсолютно не видирає волосся та легко справляється із заплутаними пасмами. Підходить для будь-якого типу волосся.

Автор: cosmo.ru
 

Гребінець Janeke

Класична модель являє собою щітку, пластикові зубчики якої закріплені на сітці. Ідеально підійде для довгого волосся. Зубчики досить довгі, рідкі та мають оптимальну жорсткість, щоб розплутати пошкоджені після фарбування пасма. Також щітка Janeke відмінно підходить для масажу голови.

Автор: cosmo.ru
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Модна зачіска осені - корсет у волоссі

Щіточка для миття голови Majestic

Це японський гребінець, яка являє собою вузьку щітку з двома видами зубчиків з нейлону — тонкими та товстішими. Японські вчені створювали її спеціально для двох цілей: масажу та миття голови. Під час нанесення шампуню гребінцем потрібно масажувати шкіру голови для кращого очищення та стимуляції росту волосся.

Автор: cosmo.ru
 

Антистатична щітка Eye Candy

Корейський гребінець виготовлений із прогумованого матеріалу. Має круглу форму та химерні вигнуті зубчики. Знімає статичну електрику. Форма зубців дозволяє справитися з дуже заплутаним волоссям.

Автор: cosmo.ru
 

Лазерна гребінець Hairmax

Гребінець Hairmax робить масаж шкіри голови, розчісує волосся та виробляє лазерну терапію низької інтенсивності. Зубчики гребінця оснащені лазерними випромінювачами. Головна мета гребінця — зупинити випадіння волосся. Також допомагає позбутися лупи.

Автор: cosmo.ru
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ТОП-7 простих укладок для вечірнього образу

Гребінець для зволоження волосся Ceramide Brush

Японська щітка Ceramide Brush гарно розчісує, живить та зволожує волосся. Зубчики гребінця просочені церамідами — природними складовими поверхні волосини, що утворюють захисний шар. Гребінець виділяє олію горіха макадамії для живлення та зволоження. Важливо, щітку не можна мити та використовувати для укладання феном, інакше весь лікувальний ефект буде зведений нанівець.

Автор: cosmo.ru
 
Зараз ви читаєте новину «ТОП-7 гребінців, які стимулюють ріст волосся». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі