субота, 21 січня 2012 18:19

"Стрункі та граціозні, як сантехніка": вінничанки знялись у еротичному календарі
12

СІЧЕНЬ. Дизайнерка Олена Неспірна вбралася в чорний з білим мереживом костюм покоївки. Звабливо підняла сукню й оголила ніжку так, щоб було видно чорні трусики. Про себе написала: “Я люблю “читати думки”. Не потрібно багато говорити, пояснювати. Часто я просто знаю, що саме придумати. І втілюючи фантазії замовників, почуваюся чарівницею”
Фото: фото: keramaplazza.com.ua
ЛЮТИЙ. Бухгалтер Алла Галайко накрутила волосся довжиною до плечей і одягнула червону коротку сукню з глибоким декольте. Присіла і заголила ноги, вбрані в чорні панчохи. В руках тримає червону помаду. Її гасло: “Я люблю, коли все виходить легко і красиво. В кожен документ я додаю частинку свого настрою. І якщо уважно придивитися — в них кожна цифра посміхається”
БЕРЕЗЕНЬ. Дизайнерка Ольга Сухачева в білій мереживній білизні і панчохах лягла та задерла високо ноги. По підлозі розкинула довге коричневе волосся. Пише, що любить весну. “Бажання можуть бути незвичайними. Рішення — нестандартними. Але щоб ви не придумали — я зроблю це красиво”.
КВІТЕНЬ. Гола білява дизайнерка Ярослава Гевко лягла та вкрилася сірою атласною ковдрою. Видно лише тендітні плечі та стрункі ноги. “Я люблю бути в полоні комфорту”.
ТРАВЕНЬ. Дизайнерка Юлия Севастьянова вбралася у чорний корсет та заячі вушка під стиль “плейбой”. Пише: “Я люблю, коли мене розуміють”.

12 працівниць вінницької фірми "Домінік" сфотографувалися в еротичному одязі та позах для календаря. Ідея належить директору Андрію Білоножко. Підприємство декорує та продає сантехніку і керамічну плитку.

Календар настінний, перекидний на пружинці. Переважають чорно-білі та червоні кольори. Кожна з жінок обрала свій спосіб показати свою жіночність та сексуальність.

"Вони такі ж стрункі, граціозні та привабливі, як і вся сантехніка у наших салонах, — говорить про своїх підлеглих Білоножко у інтерв'ю газеті "33 канал". — Але їхні посмішки, провокаційні погляди та мінімум одягу — це той магніт, що завжди притягує та радує. Тому я впевнений, що наш календар прикрасить ваш офіс, робоче місце і подарує чудовий настрій на весь наступний рік!"

Це не перший випадок нестандартної реклами від "Домінік". Торік ця ж фірма повісила в мікрорайоні Свердловський масив у Вінниці білборд з фотографією дівчини, котра сидить на унітазі. Через скарги жителів його зняли.

Зараз ви читаєте новину «"Стрункі та граціозні, як сантехніка": вінничанки знялись у еротичному календарі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

33

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі