понеділок, 16 квітня 2012 14:56

Стильно виглядають сріблясті балетки з намистинками і пір'ям
9

Фото: фото: Анна УСІК

"Я працюю на двох роботах, - каже киянка Ірина Кондрацька. – Дуже люблю взуття на каблуках, бо маю тільки 1,5 м росту. Але вибігати увесь день на шпильці непросто. У балетках я почуваюсь так, наче бігаю босоніж".

Ірина має у своїй колекції 12 пар балеток. Половина – чорного кольору.

"Люблю чорний, бо він класичний, з моди ніколи не вийде, - виправдовується Ірина. – Таке взуття комфортне. У ньому можна ходити 24 години, і ноги не отечуть і не змучаться. Зручні балетки – усі, а красивих, з цікавих дизайном – небагато. Купую на розпродажах у жовтні або у лютому. Там багато красивих моделей пропонують зі знижкою до 50 %. Можна купити дорогі шкіряні за смішну ціну".

Коли купує взуття, звертає увагу не на бренд і прізвище дизайнера, а на матеріал пошиття і дизайн.

"Такі і носяться довше, і нога у них не пітніє влітку, - пояснює Іра. - Деякі балетки я ношу в офіс, взуваю на важливі наради і ділові зустрічі, деякі ношу на побачення, дискотеки, вечірки та дні народження. Подруга має 1,8 метра зросту. Хлопець за неї на півголови нижчий. Каблуки принципово не носить, а в балетках комфортно почувається. Їй більше подобається спортивний стиль – з резиновими носками, з язиками, як у кросівок, на шнурівках.

Варто обирати балетки хоча б з невеличким підвищенням, це краще для ніг. Так вважає столична стилістка Інна Ольхова.

"Балетки тепер чи не найпопулярніше взуття, - каже стиліст. - Сьогодні кожна колекція світових дизайнерів включає в себе широку лінію моделей балеток. Чорні вже вийшли з моди. Влітку носитимуть яскраві тони – білий, тілесний, сріблистий, бірюзовий, неоновий синій, червоний, золотавий, світло-коричневий. Популярними будуть квіткові принти, малюнки під леопарда й зебру".

З матеріалів як і торік популярні шкіра, замша, тиснення під крокодила, змію, варана, мереживо.

"Балетки вдало поєднуються з джинсами, капрі, шортами. Єдиний їхній недолік - балетки візуально вкорочують ноги через відсутність підборів. У поєднанні з вузькими джинсами вони роблять ноги товстішими, а стегна - ширшими. Їх сміливо можуть взувати стрункі дівчата".

Балетки можуть стати дорогим модним аксесуаром, якщо правильно їх підібрати.

"Для цього треба навесні придбати балетки класичного фасону золотого і сріблястого забарвлення. Ці кольори символізують розкіш. До того ж вони вдало підкреслюють засмагу ніг. Тепер у моді балетки з прикрасами на носку – бантиками, шнурочками, пір'ям, камінням, шнурівками, бісером, великими бусинками, перехресними ременями, плетивом. Виходять з моди квіти і метелики – цей фасон застарілий – вчорашній день".

Зараз ви читаєте новину «Стильно виглядають сріблясті балетки з намистинками і пір'ям». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі