пʼятниця, 13 квітня 2012 13:20

Штани галіфе ідеально підходять для київської погоди

  Французькі кавалерійські чоботи Петро Макман купив у лондонському Гемптоні за 50 євро
Французькі кавалерійські чоботи Петро Макман купив у лондонському Гемптоні за 50 євро

Архітектор Петро Макман має шість шаф одягу. Найбільше полюбляє штани-галіфе. Колекціонує краватки.

"Після служби в армії полюбив галіфе за їхню якість. Улюблені придбав у військовому магазині в Німеччині за 35 доларів.  У них ніколи не торочитимуться нитки й не розходитимуться шви. Свого часу Кутузов у таких штанях ходив. Ідеально пасують до київської погоди. В спеку в них прохолодно, в морози – тепло. Маю 10 пар галіфе. Ці подобаються найбільше, бо вони – сіруваті, тож не асоціюються з військовим вбранням. Люблю в них ходити на лекції. Студенти кажуть: "Щоб так одягатися, треба бути архітектором", - розповів чоловік.

Макман викладає в Міжнародній академії архітектури в Москві. Також полюбляє військове взуття.

"Французькі кавалерійські чоботи купив у лондонському Гемптоні за 50 євро. Разом із дружиною зайшли до взуттєвого магазину. Вона мені показувала вподобані босоніжки. Коли побачив ці гумаки, зрозумів, що мене тягне до них. У мене ноги худі, вільні халяви завжди це підкреслюють. А ці – точно по нозі. Взуваю їх восени й навесні, щоб не переживати, що на туфлях від солі виступлять білі розводи", - зазначив архітектор.

Прочитати детальніше про стиль Петра Макмана можна у журналі  "Країна" № 14 (117) за 12 квітня 2012 року.

Зараз ви читаєте новину «Штани галіфе ідеально підходять для київської погоди». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі