середа, 25 січня 2012 15:45

Джинси-кльош будуть знову модними весною
6

Фото: фото: wildberries.ru

Весною в моду знову повернуться джинси-кльош. Про це кореспонденту Gazeta.ua розповів київський дизайнер Юрій Варивода.

"Тенденція до повернення стилю 70-х років почалася кілька років тому. Цього року вона стане ще більш виразною. Весною на піку популярності опиняться джинси-кльош, які повністю закривають взуття. Їх комбінуватимуть з блузами облягаючого силуету, вузькими топами, стильними блейзерами і напівпрозорими светрами", - сказав він.

"Дизайнери рекомендують носити джинси-кльош із взуттям на високих підборах. Такої рекомендації обов'язково слід дотримуватися невисоким жінкам. Так ноги здаватимуться довшими", - додав Юрій Варивода.

Дизайнер також розповів, що джинси слід обирати простих силуетів, приглушених кольорів і без будь-яких елементів декору.

"Варто забути про стрази, вишивку, брязкальця і заклепки. В наступному сезоні всі прикраси на одязі вважатимуть дурним тоном".

"Вузькі джинси поступово починають залишати позиції лідера. У новому сезоні їм на зміну прийдуть укорочені джинси, які дизайнери рекомендують носити з ботильйонами на платформі чи високому каблуці. Актуальними залишаться джинси-банани і галіфе. Але слід пам'ятати, що вони підходять лише молодим дівчатам", - додав дизайнер.

"Влітку модними будуть джинси яскравих кольорів — блакитні, бордові, жовті, зелені, червоні або коричневі. Вони не тільки радуватимуть око, а й підкреслюватимуть вашу індивідуальність".

Зараз ви читаєте новину «Джинси-кльош будуть знову модними весною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі