субота, 30 грудня 2023 22:30

Що можна їсти перед сном: назвали п'ять продуктів, які не зашкодять фігурі

Що можна їсти перед сном: назвали п'ять продуктів, які не зашкодять фігурі
Продукти, які можна їсти на ніч. Фото: Crushpixel

Перелік продуктів, які можна їсти перед сном, може бути довгим. Але в тому випадку, якщо не зациклюватися, що вони несуть організму - користь чи шкоду.

Дієтологи кажуть, що їсти після 18:00 можна і навіть потрібно. Головне правильно підібрати продукти, пише Elle.

Сирі горіхи мигдалю багаті на магній — а це один із ключових компонентів для жіночого здоров`я. Він сприяє глибокому релаксу, розслабленню м`язів, що особливо добре після активних тренувань. Жменя мигдальних горішків перед сном допомагає швидко вирішити проблему безсоння.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Базовий манікюр: трендові відтінки, які підійдуть на будь-який випадок

Якісний білок без вмісту або з мінімальним вмістом жиру забезпечить ситість надовго та допоможе уникнути нічного переїдання – головного ворога витонченої фігури. Робіть ставку на тофу, хумус, бобові, індичку, яйця пашот та молоді сири.

Є два сорти риби, яка багата на вітамін В6 — саме він бере активну участь у виробленні мелатоніну та серотоніну. Ось чому приготовлена ​​на пару або на грилі риба з невеликою порцією овочів — та сама ідеальна вечеря, про яку всі говорять.

Ромашковий чай — ідеальний продукт, яким варто завершувати свій день. Одна чашка цього чаю стимулює синтез гліцину — найважливішої речовини, яка нормалізує та активує процеси захисного гальмування в центральній нервовій системі, зменшує психоемоційну напругу, підвищує розумову працездатність.

Народна артистка України 55-річна Ольга Сумська розкрила, як харчується та доглядає за собою. Зірка зазначила, що має декілька методів, завдяки яким тримає себе у формі. "Я слідкую за своїм харчуванням, бігаю на тренажері чи в парку, приймаю контрастний душ і влаштовую собі розвантажувальні дні"

Зараз ви читаєте новину «Що можна їсти перед сном: назвали п'ять продуктів, які не зашкодять фігурі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі