понеділок, 24 серпня 2020 23:46

Що допоможе позбутися зайвих кілограмів на животі

Що допоможе позбутися зайвих кілограмів на животі
Позбутись зайвих кілограмів на животі, як і на будь-якій іншій частині тіла, можна якщо харчуватися у дефіциті калорій, зі збалансованим БЖУ. Фото: pixabay

Живота і боків можна позбутися за допомогою фітнесу та правильного харчування.

Для цього знадобитися самодисципліна і наполеглива праця, але є ряд важливих нюансів, які варто врахувати на шляху до фігури мрії, розповіла дієтолог Тетяна Дік.

За її словами, жир не згорить, якщо ви будете качати прес по 100500 раз в день. Прес буде в гіпертонусі, у нього не буде часу на відновлення і талія стане ширше.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Руслана Писанка скинула 42 кілограми за 8 місяців

Позбутись зайвих кілограмів на животі, як і на будь-якій іншій частині тіла, можна якщо харчуватися у дефіциті калорій, зі збалансованим БЖУ. Не на 1200 ккал, бо жир буде тільки накопичуватися. Щоб прискорити процес, можна навіть збільшити побутову активність. Молоді мами можуть просто гуляти з коляскою пару годин і це буде набагато краще, ніж ви зробите те ж кардіо у швидкому темпі, але 30 хвилин.Тому що жир краще горить при тривалій і низькоінтенсивній роботі.

На тренуваннях не треба перестаратися на кардіо по 2 години, а виконувати багатосуглобові вправи. На них витрачається більше енергії, але, роблячи тільки кардіо, ви станете в'ялою і плоскою.

Це не означає, що прес не потрібно качати, але 2-3 рази в тиждень - досить. Прес - це стабілізатор корпусу, він не дає зігнутися вдвічі. І роблячи багатосуголобові вправи (присідання, тяги, жими) ви вже тренуєте м'язи кора. Без них ніколи не можна створити фігуру мрії.

У контролі ваги тіла найбільшу роль відіграє харчування. Іноді поняття "правильно" багато хто не розуміє правильно для людини, яка знижує вагу, і правильно для того, хто її підтримує або набирає, розповіла дієтологиня Олена Коготкова. За її словами, це різне "правильно" для кожного.

Зараз ви читаєте новину «Що допоможе позбутися зайвих кілограмів на животі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі