вівторок, 20 березня 2012 07:00

Наймоднішими кольорами сезону будуть жовтий та усі відтінки коричневого
14

Фото: ФОТО: Тарас ПОДОЛЯН

Одна з улюблених дизайнерок екс-ченовниці Ірени Кільчицької Олена Даць на наступний сезон осінь-зима представила здебільшого сукні коктейль-варіанту та офісного стилю. Сукні довжиною до колін, талія підкреслена тоненьким поясом. Є кілька варіантів просторих плать.

На вечір дизайнерка пропонує просторі та довгі до п'ят сукні. На ногах в моделей класичні туфлі на шпильках. Із кольорів в колекції переважає молочний, чорний та коричневий з усіма відтінками.

Дизайнер Федір Возіанов радить носити приталені сукні з довгими рукавами із шкіряним ременем. В колекції є також широкі спідниці за коліна із завищеною талією. До таких одягають блузу, вправляючи її всередину.

Для офіс-варіанту дизайнер показав класичні костюми, в яких піджак без манжету, а спідниця має розріз з переду. Із верхнього одягу класичні приталені та широкі пальта на ґудзиках. Із взуття високі до колін чоботи із вузькою халявою. Широкі підбори мають близько 10 см висоти.

Наймоднішими кольорами, на думку дизайнера, будуть жовтий, чорний та коричневий з усіма відтінками.

Зараз ви читаєте новину «Наймоднішими кольорами сезону будуть жовтий та усі відтінки коричневого». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі