четвер, 22 липня 2021 17:45

Самомасажі обличчя та валик для постави - Соня Плакидюк дала beauty-поради

Самомасажі обличчя та валик для постави - Соня Плакидюк дала beauty-поради
Соня Плакидюк поділилася beauty-порадами. Фото: надане пресслужбою "Нового каналу"

Fashion-фотографиня Соня Плакидюк поділилася beauty-процедурами, які допоможуть виглядати розкішно перед важливим заходом.

Експертка модельного реаліті "Нового каналу" зазначила, що важливо не лише обрати вбрання й макіяж, а й подбати про обличчя.

"Чудово розумію, як хочеться на фото та відео з торжества виглядати цукерочкою. Перше, з чим потрібно допомогти обличчю, – позбутися зайвої води, вона буде додавати і віку, і кілограмів. За тиждень-два почніть робити лімфодренажні самомасажі обличчя та лежати на валику для виправлення постави – у вас суттєво посвіжішає шкіра і навіть втягнеться живіт", - розповіла Плакидюк.

Зірка зауважила, що краще звернутися до фахівців і пройти курс якісних мікрострумів, якщо є така можливість. Курс мікрострумів - це вплив струмом надмалої амплітуди та частоти на шкіру. Під час цього використовують косметичні препарати, які насичені вітамінами, амінокислотами та колагеном.

"Це суперпроцедура для наречених. Вона взагалі не болісна, навіть навпаки – приємна. Відчувається тепло й легке поколювання. Зазвичай все, що дає такий виражений ефект, боляче, а тут взагалі клас. І жодного періоду відновлення", - прокоментувала вона.

Плакидюк порекомендувала відмовитися від чистки, мезотерапії, біоревіталізації, ботулінотерапії та інших подібних процедур під час підготовки до важливої події.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чому не можна їсти солоне на ніч - відповідь дієтологині

"У жодному разі не робіть чистку та будь-які ін'єкційні штуки незадовго до торжества – ви не знаєте, як саме відреагує на стрес ваше обличчя. Краще не ризикувати", – додала фотографиня.

Експертка модельного реаліті Соня Плакидюк зізналася, коли в неї з'явилася ідея створювати світшоти та інші вбрання. Fashion-фотографиня створила дизайнерський мерч в 2019 році.

Зараз ви читаєте новину «Самомасажі обличчя та валик для постави - Соня Плакидюк дала beauty-поради». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі