середа, 28 грудня 2011 12:00

Рецепт гарного настрою: "коктейль 7С"

Рецепт гарного настрою: "коктейль 7С"

"Щоб не впадати в депресію і сум, я придумав такий коктейль гарного настрою", --розповів киянин Дмитро Фомін.

"Я назвав його "7С". Це не синтетичний дурман, як можна подумати. Це: спорт, сауна, солярій, солодощі, спиртне, секс і сон. Вживати саме в такому порядку. Допускається легка імпровізація, але я не гарантую доброго результату.

Спорт, обов'язково такий, щоб до болю в суглобах і до знемоги. Фізичний біль служить відмінною профілактикою проти всіх душевних ран і сентиментальних помислів. Формує пошарпану душу , зшиває розірване серце. Плюс не варто забувати, що заняття спортом сприяють виділенню в організмі невеликої кількості ендорфінів - гормонів радості.

Сауна знімає наслідки від важкого фізичного тренування, покращує кровообіг в організмі. Зокрема в тих його частинах, які так потрібні на передостанньому етапі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Найкоротші зіркові шлюби, що розпалися через осінню депресію

Солярій дає організму те,що він втратив із закінченням літа -- яскраве світло і вітамін "Д3" від рахіту (кому треба). Солярій дозволяє успішно боротися із зимовими депресіями - адже їх основна причина - брак сонця. Тобто 5-10 хвилин в "грилі" і депресії як не бувало!

Солодощі - приємне і відмінне джерело поповнення енергії для організму, особливо після інтенсивного тренування. Знову ж таки треба відновити запас сили і енергії , скоро стане ясно для чого.

Спиртне - шліфує і розм'якшує душу, розслаблює мозок, з якого витікають залишки дурних думок, відключає комплекси і здоровий глузд, який часто заважає якісному відпочинку.

Секс - це справжній термоядерний спалах ендорфінів в організмі, більше тут напевно нема чого сказати. Хто не пробував - тим значить ще рано. Хто пробував, тому не треба розповідати.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як втекти від самотності

Сон - заключний інгредієнт у рецепті "7С", що переносить тебе в царство Морфея і остаточно зцілює.

Зараз ви читаєте новину «Рецепт гарного настрою: "коктейль 7С"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі