понеділок, 14 червня 2021 23:46

Обличчя показує проблеми організму - як побачити сигнали

Обличчя показує проблеми організму - як побачити сигнали
Постійно або часто сухі та потріскані губи свідчать про зневоднення організму. Фото: pixabay

Визначити, чи є в організмі проблеми, можна завдяки обличчю.

Варто звернути увагу на стан і колір шкіри, розповіла дієтологиня Тіана Фіалкова на сторінці в Instagram.

За її словами, білки очей мають бути білими, рівно пофарбованими. Якщо ж вони жовті, то це означає, що є проблеми з печінкою або з жовчовидільною системою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дизайнер розповів, які помилки в образі додають жінці років

Фахівчиня каже, що насичено жовті білки бувають при гепатиті. Жовтуваті, нерівно пофарбовані, з вкрапленнями і судинними прожилками – ознака наявності інтоксикації організму, чи хвороби печінки або нирок, інфекційне захворювання, отруєння. Сіруватий відтінок білків - хронічна втома і апатія. Блакитний - виснаження захисних сил організму і, можливо, анемія.

Також варто звернути увагу на брови. Якщо вони густі, то це здорова ознака. Випадання і порідіння брів з зовнішньої третини часто буває при АІТ, гіпотиреозі, дефіциті йоду в організмі.

Постійно або часто сухі та потріскані губи свідчать про зневоднення організму, переїдання простими вуглеводами, дефіцит жирів. Губи відображають стан шлунка і селезінки. А ці органи люблять теплу і маслянисту їжу зі спеціями.

Ніс показує стан товстого кишечника. Хронічний риніт і неповне дихання часто пов'язані з млявим товстим кишечником і слабкою функцією очищення, при схильності до запорів. Поліпи в носі не першопричина риніту, а вже наслідок невирішених хронічних проблем з товстим кишечником.

Для того, щоб шкіра сяяла, необов'язково купувати дорогу косметику. Можна обійтися простими регулярними діями, які забезпечать якісний догляд. Перевага цих лайфхаків у тому, що вони безплатні. А після застосування стан шкіри помітно покращується.

Зараз ви читаєте новину «Обличчя показує проблеми організму - як побачити сигнали». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі