пʼятниця, 10 червня 2016 12:14

Найспокусливіша талія Голлівуду: шість зірок з привабливими формами
6

Будь-яка жінка мріє про витончену талію та фігуристе тіло. Секрет досягнення мети у кожної різний. У нашій підбірці ми представили шість жінок з Голівуду, які можуть похизуватися своєю талією.

Фігуристе тіло Кім Кардашьян ніколи не залишається без уваги. Її видатні стегна та великі груди роблять талію пропорційною і привабливою. Зірка стверджує, що любить себе такою, яка є. Хоча вона постійно сидить на дієтах та багато часу проводить у спортзалі.

Автор: hoch.ua
 

Зваблива Діта фон Тіз вражає своїми жіночним формами. Вона не виснажує себе надмірними фізичними навантаженнями, віддаючи перевагу басейну, йоги та пілатесу. За її словами, вона вже багато років харчується збалансовано та помірно. В раціоні повністю відсутні солодощі та фастфуд.

Автор: glamour.ru
 

Одна з янголів Victoria's secret Кендіс Свейнпол має чарівну талію. Модель веде дуже активний спосіб життя. Вона регулярно займається в спортзалі, часто катається на велосипеді, ходить на уроки йоги та боксує.

Автор: fashiony.ru
 

Форми 40-літньої Холлі Беррі продовжують дивувати. У свої роки зірка має чудову фігуру та гарне тіло. За словами акторки, головний секрет - це постійна робота над собою та дисципліна.

Автор: hoch.ua
 

Володарка спокусливих форм Сальма Хайек стверджує, що не сидить на дієтах та спортом займається зрідка.

Автор: hoch.ua
 

Тіло співачки Кетті Перрі максимально пропорційне та симетричне. Не дарма вона отримала звання однієї з найкрасивіших жінок світу за версією журналу "People".

Автор: diva.by
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Напівпучок — найпопулярніша літня зачіска зірок

Зараз ви читаєте новину «Найспокусливіша талія Голлівуду: шість зірок з привабливими формами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі