четвер, 26 квітня 2012 15:49

Купальник-трікіні пасує дівчатам з великими грудьми
8

Фото: фото надане Лідією Мамоновою

Влітку 2012 року дівчата одягатимуть трікіні і трусики без зав'язок. Про моду на купальники у наступному сезоні кореспонденту Gazeta.ua розповіла київська дизайнерка Лідія Мамонова.

"Трікіні я називаю гібридом суцільного та роздільного купальників. У ньому ліф з'єднаний з трусиками смужкою, яка прикриває живіт та пуп. Такі краще носити дівчатам з великими грудьми. Його не бажано одягати, якщо маєте великий живіт і випираючі боки".

Показує каталог з новою колекцією купальників на весну-літо 2012. Більшість моделей у бікіні.

"Тепер у моді є певні зміни. Трусики з зав'язками ще носитимуть, але вони уже застарілі. Модно носити бікіні без зав'язок і бретельок. Вони видовжують ноги, підкреслюють лінію бедра".

Рекомендує обирати бюстгалтери з щільними чашечками.

"Вони краще тримають і піднімають груди. Навіть бюст першого розміру у такому лівчику виглядатиме пишно. Якщо груди маленькі, одягайте бандо — бюстгальтер без бретельок зі складочками й воланами".

"Колір купальника вдало можна підібрати під волосся. Брюнеткам краще купувати бірюзові і бузкові. Білявим пасуватимуть рожеві, рудим — червоні. Модні також колір хакі і принти під шкіру тварин — тигра або леопарда".

Дизайнерка Юлія Айсіна торік випустила круїзну колекцію, присвячену розкішному відпочинку на найкращих курортах світу. Купальники з цієї колекції коштують по кілька тисяч доларів. Їх замовляють співачки та дружини бізнесменів і політиків.

"Круїзна колекція має назву "Лазурний берег", - каже дизайнерка. - У ній використана гра контрастів - персикового і чорного, пристрасті і ніжності. У цій колекції присутні в основному купальники, а так само сукні для виходу на узбережжі шикарного курорту".

Колекція складається з розкішних купальників, декорованих бантами і трояндами.

"Головними комбінаціями відтінків стали поєднання чорного і темно-сірого з рожевим, пудровим і кораловим. На створення колекції мене надихнули самі жінки, - зізнається Юлія Айсіна. - Справжня жінка навіть на пляжі, а тим більше на яхті, хоче виглядати надзвичайно, при цьому оголюючи своє тіло рівно настільки, наскільки це буде доречно і біля басейну, і на пляжній вечірці".

Зараз ви читаєте новину «Купальник-трікіні пасує дівчатам з великими грудьми». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі