четвер, 05 січня 2012 10:32

Кульбаба не радить користуватися народними косметичними засобами

Телеведуча Валерія Крук (екс-Кульбаба) не радить жінкам в косметології використовувати народні засоби.

"Зараз косметологія пішла настільки далеко, що всі нові формули швидше і краще подіють на стан нашої шкіри, ніж проста ромашка або протирання на ніч обличчя кубиками льоду. Я таким не користуюсь. Мені надсилають спеціальні креми, які одна москвичка робить вручну. Вона професійний косметолог і її кремами користуються багато зірок".

"До пластики відношусь нормально, але сама її ніколи не робила. В мене була лише невелика корекція грудей. Ну, і маю три тату на тілі", - відзначила Кульбаба.

За її словами, щоб гарно виглядати кожна жінка має завжди займатися спортом.

"Я зараз грішу, бо трохи менше часу приділяю спортзалі, ніж завжди. Окрім хорошої форми, буде й хороше самопочуття. Спорт - це циркуляція крові, яка забезпечує красивий колір обличчя. Ще в жінки ні в якому випадку не має бути непрофарбованих коренів і блідого обличчя. Вона має постійно ходити на манікюр-педикюр, до перукарів і купувати собі новий одяг", - впевнена ведуча.

Зараз ви читаєте новину «Кульбаба не радить користуватися народними косметичними засобами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі