пʼятниця, 04 лютого 2011 12:11

Кульбаба від депутата перейшла в руки до Мілевського
6

Нападаючий київського "Динамо" Артем Мілевський останнім часом став з'являтися в компанії телеведучої музичного каналу М1 - Кульбаби. Вперше їх помітили разом у листопаді минулого року. Тоді, після вечірки в ресторані "Дежавю", Мілевський підвіз дівчину на своїй "Мазератті".

Потім, вони зустрічали 2011 рік у клубі Майамі (США).

Тепер до рук журналістів видання Блик Секрет потрапили фотографії з чергової вечірки. Мілевський і Валерія Крук (справжнє ім'я Кульбаби - ред.) на знімках позують фотографу обійнявшись.

За інформацією сайту ТаблоID, Кульбаба нещодавно розійшлася зі своїм бойфрендом депутатом від Партії регіонів і другом президентського сина Віктора Януковича-молодшого Артемом Щербанем. З ним телеведуча більше року зустрічалася і жила.

Більш того, в одному зі своїх інтерв'ю Лєра розповідала, що Артем дуже чуйний і уважний, що він гарно залицявся до неї і нарешті завоював. Кульбаба стверджувала, що у них серйозні плани на майбутнє і вони збираються одружитися. Тоді озвучувалася навіть бажана дата весілля - 09.09.2009. Але наречений і наречена не встигали подати документи, щоб їх розписали у число "трьох дев'яток".

Нагадаємо, що у Кульбаби підростає дочка Соня від першого шлюбу.

Зараз ви читаєте новину «Кульбаба від депутата перейшла в руки до Мілевського ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

26

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі