пʼятниця, 28 травня 2021 09:47

Експериментуємо з кольором і принтами: 7 головних трендів манікюру
8

Манікюр - це та завершальна деталь, без якої образ не буде до кінця стильним. Щороку головні модниці експериментують з колірною палітрою лаків для нігтів і божевільними принтами.

Gazeta.ua покаже 7 модних варіантів манікюру на будь-який смак та уподобання.

Автор: Kristina Paukshtite. Рexels
  Іноді так складно визначитися ...
Іноді так складно визначитися ...

Ефект "без манікюру"

Автор: Lisa Follow. Рexels
  Ніжність завжди в тренді.
Ніжність завжди в тренді.

Цей рік за правом зможна назвати роком натуральності. Всесвітня пандемія внесла свої корективи в модну індустрію - тепер на перші місця вийшли комфорт, простота і природність. Звичайно, не могло це не торкнутися і сфери манікюру. Так, прозоре покриття буде ідеальним варіантом, коли хочеться відпочити від різноманітної кольорової гами, але при цьому мати ніжні і доглянуті руки.

Якщо душа вимагає кольору

Автор: Disha Sheta. Рexels
  Дівочий рожевий як ніколи в тренді.
Дівочий рожевий як ніколи в тренді.

У той же час модна індустрія підлаштовується і під тих, хто дотримується яскравих кольорів в своєму стилі. Для шанувальників засліплюючої палітри 2021 подарував тренд на однотонне покриття кричущими кольорами. Особливу увагу зверніть на рожевий і зелений манікюр.

А якщо не можете визначитися?

Автор: thiszun (follow me on IG, FB). Рexels
  Стільки кольорів ... Навіщо вибирати один?
Стільки кольорів ... Навіщо вибирати один?

Дівчата знають, як важко часом вибрати один колір серед такого розмаїття. Для особливо нерішучих ми знайомимо вас з трендом на різнокольорові нігті. Жовтий, блакитний, помаранчевий, рожевий і зелений - навіщо зупинятися на чомусь одному?

Вічна дитина

Автор: cottonbro. Рexels
  Варіант, коли хочеться щось цікаве і незвичайне.
Варіант, коли хочеться щось цікаве і незвичайне.

Ви напевно вже чули про тренд на прикраси, родом з дитинства? Так ось, милі малюнки в подібному стилі будуть доречні і на ваших нігтях. Нашій редакції здається, що це чудова можливість знову відчути себе маленькою дівчинкою, яка малює в щоденнику цікаві малюнки і виводить ім'я свого першого кохання. Ех, були часи ...

Металевий акцент

Автор: solod_sha. Рexels
  Мінімалістичний дизайн підійде до будь-якого образу.
Мінімалістичний дизайн підійде до будь-якого образу.

Можна з'єднати тренд на натуральність, але при цьому додати нотку шику? Звичайно ж! Французький манікюр кольором золота, різні геометричні фігури і звичні смуги - якщо додати металевий акцент на напівпрозору базу, вийде дуже цікавий дизайн.

Якщо хочеться в житті більше блиску

Автор: Ivan Samkov. Рexels
  Коли душа хоче вишуканості.
Коли душа хоче вишуканості.

Ми думаємо, це ще один варіант для тих, хто хоче одночасно мінімалістичний і спокійний манікюр, а з іншого боку, душа вимагає якоїсь родзинки. Трохи блискучих елементів поверх нюдового покриття буде виглядати неймовірно ніжно. Головне - не перестаратися з блискітками ...

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловіки звертають увагу на нігті - який колір манікюру їх вабить найбільше

Чорніше чорного

Автор: Karolina Grabowska. Рexels
  Чорний колір підходить під будь-який наряд.
Чорний колір підходить під будь-який наряд.

Колись тренд на чорний французький манікюр вже був, і тоді буквально все соцмережі були переповнені таким дизайном. Для тих, хто нудьгував за цим часом, поспішаємо порадувати - тренд знову з нами. Крім френча, можна нанести ті ж чорні смуги або інші геометричні фігури. А якщо ще й додати металевий колір, буде дуже дорого і шикарно.

Яким має бути робоче простір майстри манікюру? Комфортним - для клієнта, практичним - для майстра, безпечним - для всіх учасників процесу.
Зараз ви читаєте новину «Експериментуємо з кольором і принтами: 7 головних трендів манікюру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі