середа, 15 липня 2020 15:39

Догляд за шкірою влітку: що потрібно знати про оманливу спеку

Ми завжди хочемо виглядати добре, намагаємося приводити себе до ладу, стежити за станом шкіри, волосся і нігтів. Для цього ми звертаємося за допомогою фахівців. Адже якісний і професійний догляд обіцяє нам відмінний результат.

Автор: pixabay.com
  Що потрібно знати про догляд за шкірою влітку?
Що потрібно знати про догляд за шкірою влітку?

Але в літній сезон не кожна косметологічна процедура доречна і принесе стільки користі. Дерматокосметолог Інга Одинцова, лікар з ліцензією Міністерства охорони здоров'я України розповідає про те, яких правил по догляду за шкірою потрібно дотримуватися влітку.

Як потрібно захистити шкіру?
Креми з сонцезахисним ефектом влітку просто необхідні. Важливо виробити звичку захищати свою шкіру від ультрафіолету. Такі процедури, як серединні і глибокі пілінги, лазерні шліфовки і будь-які інші процедури глибокого впливу на епідерміс шкіри влітку робити заборонено. Дуже важливо користуватися санскріном правильно і регулярно. Без цієї звички на шкірі може з'явитися гіперпігментація або запалення.

Які основні поради?
Такі процедури як чистка обличчя і пілінги варто залишити на осінь. В цей період вплив сонця на шкіру буде не таким агресивним. В основному, щоб не нашкодити шкірі спекотним літом варто правильно підібрати догляд, не забувати зволожувати шкіру і користуватися сонцезахисним кремом. Також, не варто забувати про дотримання водного балансу шкіри, так як влітку це потрібно не тільки для втамування спраги, а й для шкіри.

Зараз ви читаєте новину «Догляд за шкірою влітку: що потрібно знати про оманливу спеку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі