середа, 22 листопада 2017 01:37

Дівчина, з якої глузували через хворобу, ламає стандарти фешн-індустрії
23

Автор: g0lden.bebe/Instagram
  Дрю Преста
Дрю Преста

21-річна американка Дрю Преста підкорює Лос-Анджелес апетитними формами і привабливою зовнішністю. Вона не зважає на свій зріст – 1 метр і мріє бути прийнятою в світі моди попри свою особливість.

З юного віку Дрю дуже переймалась через те, що успадкувала ахондроплазію (вада розвитку кісток скелету, яка генетично обумовлена і помітна вже при народженні. - Gazeta.ua). У своїй родині вона єдина має карликовий зріст. З дівчини глузували, проте Дрю не падала духом і вирвалась зі свого рідного містечка Рено у Неваді до Лос-Анджелеса, де почала працювати моделлю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пишна красуня руйнує стереотипи про сексуальність жіночого тіла

Так вона намагається зруйнувати кордони фешн-індустрії та надихати інших людей. Дивіться чарівні фото Дрю Прести.

Дрю Преста
Фото: g0lden.bebe/Instagram
Дрю Преста
Дрю Преста
Дрю Преста
Дрю Преста

Емілі Рінауд стала професійною моделлю без агентств і посередників. На її Instagram вперше звернули увагу редактори Maxim - дівчина веде неймовірно відверту і стильну сторінку. За рік зйомок Емілі завоювала титул однієї з найперспективніших топ-моделей Лос-Анджелеса. Проте її апетитна фігура далека від стандартів фешн-індустрії.

Зараз ви читаєте новину «Дівчина, з якої глузували через хворобу, ламає стандарти фешн-індустрії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі