понеділок, 03 жовтня 2011 16:45

Цієї осені Зверєв вдягає жінок у синє

 

Цієї осені у гардеробі кожної жінки мають бути речі темно-синього і темно-коричневого кольору, а також яскраво-червоний, - запевнив стиліст і співак Сергій Зверєв.

"Довгий час був упевнений, що блондинам не личить зелений колір. Але потім вдягнув зелений костюм і в мене змінилась думка. Цієї осені в тренді темно-коричневий. Такий густий. І темно-синій ще модний. Спідниця такого кольору у формі "олівця" має бути в гардеробі кожної жінки. І темно-синій гольф. Вже потім можна підбирати і якого кольору колготки мають бути і якої висоти підбори", - зазначив Зверєв в порадив носити яскраві речі.

"Актуальними будуть рожеві й червоні пальта. Не треба глушити себе осінніми відтінками. Ще в гардеробі жінки має бути білий класичний костюм і кілька сорочок. Це дуже простий вихід із ситуації, коли не знаєш, що одягнути. Але як тільки я одягаю білі туфлі, піджак, брюки й сорочку, починається ураган, йде дощ і обов'язково якась машина мене обляпає. Потім я почав робити інакше. Все це брав з собою на зйомку, переодягався вже там. Але як факт, мене хтось обіллє шампанським, кавою або вином. Так що хімчистка на мені дуже добре заробляє", - поскаржився стиліст.

 

Зараз ви читаєте новину «Цієї осені Зверєв вдягає жінок у синє». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі