вівторок, 10 квітня 2012 14:25

Червоні туфлі в гардеробі має мати кожна жінка

Дизайнерка Юлія Айсіна переконує, що, навіть не маючи багато грошей на одяг, можна виглядати стильно. Для цього в гардеробі треба мати червоні туфлі на шпильці та безліч аксесуарів.

"Якщо жінка не має грошей купувати собі сукні по $2 тис, то хай пам'ятає, що безпрограшний варіант – джинси. Вони мають бути в гардеробі кожної жінки. До них треба купити купу всяких майок і блузок. І обов'язково червоні туфлі на шпильці. Ні в якому разі не кросівки, бо загубитесь в натовпі", - радить дизайнерка.

Велику увагу необхідно приділити аксесуарам.

"Аксесуари надають великий пафос всім образам. Не шкодуйте грошей на них. Це хусточки, браслети, підвіски. І це не обов'язково дорога біжутерія. Можна піти в "Аксесоріз" і за 20 грн купити браслет. Тільки одягніть не один, а багато. Під джинси можна одягнути майку, а на шию замотати класний шарф або одягнути окуляри із червоною оправою. Вони пасуватимуть під червоні туфлі. Так само і під білий гольфик можна намотати шарф або одягнути окуляри", - відмічає Айсіна.

Зараз ви читаєте новину «Червоні туфлі в гардеробі має мати кожна жінка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі